Pindakaas granola met pretzels

Deze pindakaas granola met pretzels is de ideale snack voor elk moment van de dag. Of je het nu als ontbijt eet, een lekkere dip voor tussendoor hebt, of gewoon iets om lekker van te snoepen – het is altijd een top keuze. Zoet en zout tegelijk, waardoor je gegarandeerd blijft genieten. Deze pindakaas granola met pretzels maakte ik als ambassadeur voor de Notenshop. Een perfecte mix van knapperigheid en smaak!
- Aantal porties: voor 1 pot granola
- Bereidingstijd: 5 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: kom, bakpapier, bakplaat of ovenschaal en een oven
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Meng de havermout met de ongebrande notenmix, pinda's, pindakaas, zout en ahornsiroop in een kom.
3. Verdeel het mengsel over een met bakpapier bekleedde bakplaat of ovenschaal. Bak de granola 15 tot 20 minuten af. Schep halverwege de granola om.
4. Laat de granola afkoelen en voeg dan pas de pretzels toe. Bewaar de pindakaas granola met pretzels in een luchtdichte pot 1 tot 2 weken. Genieten maar!
Opmerkingen (0)