Ontbijtreep met pindakaas en havermout

2 reviews
Geen tijd voor een uitgebreid ontbijt? Probeer dan eens dit super gemakkelijke en snelle receptje voor ontbijtrepen!
10 min.
Ontbijtreep met pindakaas en havermout

Geen tijd voor een ontbijt? Een klein hongertje in de morgen? Dan is deze ontbijtreep met pindakaas en havermout de ideale oplossing. Makkelijk mee te nemen in de auto, op de trein of naar het werk.

Bovendien is zijn de repen in slechts 5 minuutjes klaar! Wel even geduld hebben, ze moeten nog even opstijven in de koelkast.

Hoe maak je de ontbijtrepen?

  • Smelt de kokosolie
  • Doe de havermout, pindakaas, de stukjes abrikozen, ahornsiroop en de kokosolie in een mengkom en meng alles goed door elkaar.
  • Doe het mengsel in een siliconevorm om repen te maken, of neem een rechthoekige schaal.
  • Druk het mengsel goed aan.
  • Smelt de chocolade au bain-marie en giet over het mengsel.
  • Laat minimum een half uurtje opstijven in de koelkast.
  • Kies je voor een rechthoekige vorm, dan kan je daarna repen snijden.

Smakelijk!

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie