Omgekeerd perziktaartje
De welbekende tarte tartin, maar dan met perzik. Perfect als toetje in de zomer!
Baktijd wordt geladen...

Weleens een omgekeerde taart geprobeerd? Deze variant met perzik is zeker het proberen waard. En het voordeel is: de taart staat binnen een half uur op tafel!
- Aantal porties: 3-4 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: ovenschaaltje van ca. 12 cm, mengkom, garde en mes
Bereidingswijze
- Snijd de perzik in partjes.
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Mix het ei in een kom met de appelmoes en voeg dan het havermeel, amandelmeel, kaneel en zout toe en mix met een garde tot een dik beslag.
- Vet het ovenschaaltje in met een beetje boter en leg de perzik partjes op de bodem, schenk de ahornsiroop erover.
- Verdeel het beslag over de perzik en strijk glad.
- Schuif in de oven voor zo’n 20 minuutjes!

Opmerkingen (0)