Omgekeerd perziktaartje

0
(0)
De welbekende tarte tartin, maar dan met perzik. Perfect als toetje in de zomer!
10 min. + 20 min. oventijd
Omgekeerd perziktaartje

Weleens een omgekeerde taart geprobeerd? Deze variant met perzik is zeker het proberen waard. En het voordeel is: de taart staat binnen een half uur op tafel!

  • Aantal porties: 3-4 personen
  • Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: ovenschaaltje van ca. 12 cm, mengkom, garde en mes

Bereidingswijze

  1. Snijd de perzik in partjes.
  2. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  3. Mix het ei in een kom met de appelmoes en voeg dan het havermeel, amandelmeel, kaneel en zout toe en mix met een garde tot een dik beslag.
  4. Vet het ovenschaaltje in met een beetje boter en leg de perzik partjes op de bodem, schenk de ahornsiroop erover.
  5. Verdeel het beslag over de perzik en strijk glad.
  6. Schuif in de oven voor zo’n 20 minuutjes!
Omgekeerd perziktaartje
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Ahornsiroop, Kaneel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,95

Amandelmeel
Amandelmeel
test
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
test
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
test
Chat with us