Marsepeinbonbons

0 review
Sinterklaas en marsepein gaan hand in hand. Met dit recept maak jij gemakkelijk zelf de lekkerste marsepeinbonbons!
Baktijd wordt geladen...
Marsepeinbonbons

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben echt fan van de marsepeinstaaf die je rond deze tijd in de winkels vindt. Alleen best veel zo’n staaf en moeilijk om te laten liggen 😉 Dus ik maakte deze kleine marsepeinbonbons met een Sint twist. Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig!

  • Aantal porties: 15 - 18 porties
  • Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. koelen
  • Keukenbenodigdheden: steelpannetje, smeltpan au bain-marie, houten spatel, vorkje, lepel en bakpapier

Bereidingswijze

  1. Rol kleine balletjes van de marsepein, leg ze op de snijplank en zet even in de vriezer.
  2. Smelt nu de chocolade au bain marie en dip hier,met behulp van een vorkje en een lepel, de koude marsepein balletjes in.
  3. Leg ze op het bakpapier en decoreer met de gecrushte kruidnoten.
  4. Zet in de koelkast om op te stijven.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Chocolade, marsepein, pure chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie