Lichte salade met pompoen en geitenkaas
Zin in een lekker lichte salade? Met dit recept zet je binnen een handomdraai een voedzame salade op tafel. Geschikt voor de lunch, maar ook als hoofdgerecht.
10 min. + 15 min. baktijd

Zin in iets lichters na de feestdagen? Deze salade combineert frisse en hartige smaken met een vleugje zoet. Gemaakt met voedzame ingrediënten en heerlijk als lunch of lichte avondmaaltijd.
Dankzij de mix van groenten, fruit en noten is deze salade een fijne, smaakvolle keuze als je even iets anders wilt dan zwaar wintereten.
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: oven/pan/airfryer, slacouvert en serveerschaal
Bereidingswijze
- Bak de pompoenblokjes in de oven/Airfryer/pan zacht. Voeg eventueel de gerookte kipfiletplakjes hier de laatste minuten ook aan toe om op te warmen, of serveer koud.
- Laat de linzen uitlekken en spoel goed af.
- Pak een grote kom, en schep hier alles door elkaar heen. De gebakken pompoenblokjes, met kipfilet, uitgelekte linzen, granaatappelpitjes, gepofte spelt en hazelnoten, en top af met geitenkaas en mint.
- Simpel en snel, een gebalanceerde salade op tafel!

Opmerkingen (0)