Kruidnoten baked oats met pindakaas en banaan

0 review
Baked oats zijn niet zonder reden een echte hype! Met dit recept maak je dé perfecte baked oats voor rond 5 december. Natuurlijk is dit na Pakjesavond ook nog ontzettend lekker!
Baktijd wordt geladen...
Kruidnoten baked oats met pindakaas en banaan

Deze baked oats zijn ideaal voor tijdens Sinterklaas, maar ook een goede manier om jouw overgebleven kruidnoten nog goed te benutten. Met dit heerlijke ontbijt begin je je dag sowieso goed!

  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: ovenschaaltje, kom en vork

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Halveer de banaan en prak 1 helft in een kom en mix samen met het ei
  3. Voeg de amandelmeel toe en mix nogmaals
  4. Voeg dan de havermout, amandelmeel en kaneel toe en meng tot een beslag
  5. Giet in de ingevette ovenschaal
  6. Schep in het midden een lepel pindakaas en schep er nog iets beslag overheen
  7. Snijd de andere helft van de banaan in de lengte doormidden en druk die in het beslag en doe hetzelfde met de kruidnoten
  8. Schuif in de oven voor 15 minuten

Eetsmakelijk!

Sinterklaas baked oats met pindakaas en banaan
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Havermout

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie