Kokos choco bananenbrood

8 reviews
Eens wat anders dan een standaard bananenbrood? Probeer het kokos choco bananenbrood van Melissa eens! Heerlijk met kokos en pure chocolade.
10 min. + 55 min. oventijd
Kokos choco bananenbrood
  • Aantal porties: Voor ongeveer 10 plakken
  • Bereidingstijd: 10 min. voorbereiden + 55 min. oventijd

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  2. Prak de bananen fijn en meng deze samen met het kaneel, zeezout en eieren tot een glad beslag.
  3. Voeg hier de meelsoorten en bakpoeder aan toe en roer totdat je geen klontjes meer hebt.
  4. Schep de kokos blokjes, chocolade en gehakte nootjes door het beslag en giet deze in de springvorm.
  5. Bak het brood voor 50 a 55 minuten gaar en goudbruin in de oven en laat goed afkoelen buiten de oven.
  6. Versier je brood eventueel nog met extra gesmolten chocolade en wat nootjes.

Kokos-chocolade-bananenbrood

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten en getagged met Amandelmeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie