Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Glutenvrije chocolade cupcakes

5
(1)
We love chocolate! Chocolade, gezond, lekker, cupcakes, glutenvrij, lactosevrij... Dat past niet bij elkaar zou je zeggen hè? Nou mensen, ik heb me nu toch iets lekkers! Chocolade-cupcakes die verantwoord zijn, gluten-en lactosevrij.
15 min. + 1 uur opstijftijd
Glutenvrije chocolade cupcakes

Buiten dat het een mooi plaatje is smaakte deze cupcakes echt goddelijk! Dit wil je proberen! En omdat het bijna weekend is, krijg jij het recept! Het lijkt wel feest!”

  • Aantal porties: Voor 8 kleine cupcakes
  • Bereidingstijd: 15 min. + 1 uur wachten
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, spatel, 8 cupcakevormpjes en een schaaltje.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe alle ingrediënten voor de cupjes in de keukenmachine en vermaal dit tot het 1 substantie wordt.
  3. Verdeel het over de cupcake vormpjes en druk goed aan, met een natte lepel gaat dit makkelijker.
  4. Zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  5. Smelt de chocolade. Ik gebruik de chocoladedruppels van de Notenshop. Die verwarm ik gewoon in een schaaltje in de magnetron.
  6. Doe hier al roerend de kokosmelk doorheen en als laatste de ahornsiroop.
  7. Verdeel het over de cupjes en laat het minimaal een uurtje in de koelkast staan voordat je ze gaat versieren en eten. Dan wordt de chocolade laag wat steviger.

Smakelijk!

Gemaakt door Yvette YAlicious

Chocolade cupcakes vanaf boven
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Dieet, Glutenvrije recepten en getagged met Kokosmelk, Ahornsiroop, Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie