Fudge brownie met pecannoten
Intens smeuïg, rijk van smaak en heerlijk knapperig, deze fudge brownie met pecannoten is pure verleiding in elke hap!
25 min.

Wie lust er nou geen brownie! Er zijn ontelbare recepten op internet te vinden, voor ieder wat wils. Met dit recept maak je de lekkerste smeuïge brownie met knapperige pecannoten. Een perfecte balans! Ze zijn ontzettend machtig dus met deze hoeveelheid kun je er met heel veel mensen van genieten!
- Aantal personen: 36 kleine stukjes voor bij de koffie of 18 stuks bijvoorbeeld als dessert
- Bereidingstijd 25 minuten + een nacht in de koelkast
- Keukenbenodigdheden: vierkante bakvorm 18x18x5cm en een keukenmachine of handmixer
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed de bakvorm met bakpapier
- Smelt de roomboter samen met de pure chocolade au bain-marie
- Haal het het chocolademengsel van het water en laat een minuut of 20 afkoelen
- Klop de eieren met beide soorten suiker ondertussen los in een grote kom
- Voeg daar het chocolademengsel aan toe en roer goed door
- Voeg als laatste de bloem en het cacaopoeder (door een zeef) toe aan de kom en meng alles goed door elkaar
- Giet het beslag nu in de bakvorm en verdeel de pecannoten over de brownie
- Bak de brownie in 30 minuten gaar! De binnenkant blijft wanneer het nog warm is licht vloeibaar dus een test door middel van een prikker zegt met dit recept niets!
- Laat de brownie volledig afkoelen buiten de koelkast, zet daarna de brownie nog voor een nacht of minstens 5 uur in de koelkast, zo zorg je ervoor dat je de brownie straks in mooie strakke stukjes kan snijden!
Opmerkingen (0)