20% korting op gebrande noten! Alleen 25 & 26 juli   |  OP = OP

Fudge brownie met pecannoten

0
(0)
Intens smeuïg, rijk van smaak en heerlijk knapperig, deze fudge brownie met pecannoten is pure verleiding in elke hap!
25 min.
Fudge brownie met pecannoten

Wie lust er nou geen brownie! Er zijn ontelbare recepten op internet te vinden, voor ieder wat wils. Met dit recept maak je de lekkerste smeuïge brownie met knapperige pecannoten. Een perfecte balans! Ze zijn ontzettend machtig dus met deze hoeveelheid kun je er met heel veel mensen van genieten! 

  • Aantal personen: 36 kleine stukjes voor bij de koffie of 18 stuks bijvoorbeeld als dessert
  • Bereidingstijd 25 minuten + een nacht in de koelkast 
  • Keukenbenodigdheden: vierkante bakvorm 18x18x5cm en een keukenmachine of handmixer 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed de bakvorm met bakpapier 
  2. Smelt de roomboter samen met de pure chocolade au bain-marie 
  3. Haal het het chocolademengsel van het water en laat een minuut of 20 afkoelen
  4. Klop de eieren met beide soorten suiker ondertussen los in een grote kom
  5. Voeg daar het chocolademengsel aan toe en roer goed door
  6. Voeg als laatste de bloem en het cacaopoeder (door een zeef) toe aan de kom en meng alles goed door elkaar 
  7. Giet het beslag nu in de bakvorm en verdeel de pecannoten over de brownie 
  8. Bak de brownie in 30 minuten gaar! De binnenkant blijft wanneer het nog warm is licht vloeibaar dus een test door middel van een prikker zegt met dit recept niets! 
  9. Laat de brownie volledig afkoelen buiten de koelkast, zet daarna de brownie nog voor een nacht of minstens 5 uur in de koelkast, zo zorg je ervoor dat je de brownie straks in mooie strakke stukjes kan snijden! 
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Borrelhapjes recepten, Bakrecepten en getagged met Cacaopoeder, Pecannoten, Kristalsuiker

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Pecannoten ongebrand
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 7,50

Pecannoten ongebrand
Pecannoten ongebrand
Biologische cacaopoeder
Bio
Cacaopoeder (bio)
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 6,50

Biologische cacaopoeder
Cacaopoeder (bio)
Speltbloem
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 2,09

Speltbloem
Speltbloem
Callebaut Chocolade druppels puur 80%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 12,50

Callebaut Chocolade Druppels Puur 80%
Callebaut Chocolade druppels puur 80%
Kristalsuiker
De Notenshop
Waardering:
100% of 100

Vanaf 2,25

Kristalsuiker
Kristalsuiker
Chat with us