2 halen = 1 betalen bij havermout & havervlokken 750 gram! Klik hier!

Espresso overnight oats met kokosbloesemsuiker

0
(0)
Koffie en ontbijt in één! Met deze combinatie van havermout en cafeïne start jij je dag altijd met een goed gevoel!
5 min. + 1 nacht koeltijd
Espresso overnight oats met kokosbloesemsuiker

Het mooie is dat je dit ontbijtje binnen 5 minuten in de koelkast hebt staan en je de volgende ochtend bijna geen werk meer hebt van je ontbijt. Met deze voedzame start van de dag kan je er uren tegenaan!

  • Aantal porties: voor 2 personen
  • Bereidingstijd: 5 min. en 1 nacht in de koelkast
  • Keukenbenodigdheden: een bakje en een pot met deksel

Bereidingswijze

  1. Voeg de kokosbloesemsuiker, havermout, chiazaad en zout bij elkaar en roer goed door elkaar.
  2. Giet de espresso en amandelmelk erbij en meng tot alles goed gemixt is.
  3. Dek af en zet de havermout minimaal 2 uur, maar het liefst een nacht in de koelkast.
  4. Schep voor het serveren de Griekse yoghurt erop en versier (optioneel) met de pure hagelslag of chocolade druppels.

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Chiazaad
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,95

Chiazaad
Chiazaad
test
Havermout
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,59

Havermout
Havermout
test
Kokosbloesemsuiker (bio)
Bio
Kokosbloesemsuiker (bio)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 6,95

Kokosbloesemsuiker (bio)
Kokosbloesemsuiker (bio)
test
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
test
Zeezout fijn
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Fijn zeezout
Zeezout fijn
test
Chat with us