Dadel-cacao hapjes

0 review
Vandaag hebben we een leuk recept voor dadel-choco hapjes voor jullie. Het maken van deze hapjes is een fluitje van een cent en ook nog eens helemaal vegan!
10 min. + 30 min. oventijd
Dadel-cacao hapjes

Zin in een lekker zoet tussendoortje, maar geen zin in iets ongezonds? Van deze dadel-cacao hapjes kun je met een gerust hart snacken. Het maken van deze hapjes is een fluitje van een cent en je hebt geen oven nodig voor deze pareltjes!

  • Aantal porties: 10
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Keukenbenodigdheden: bakpapier, bakvorm, lepel, mengkom

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakvorm (ongeveer 10x10) met bakpapier.
  2. Draai alle ingrediënten, behalve de cacaonibs en pure chocolade in een keukenmachine tot een gladde massa.
  3. Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel in de bakvorm en zet ongeveer 3 uur in de koelkast tot het stevig is geworden.
  4. Haal de plak uit de vorm.
  5. Snijd in gelijke stukjes (ongeveer 10) en leg deze op een bakpapiertje.
  6. Smelt de chocolade au bain-marie.
  7. Dompel de stukjes met een vork in de chocolade en laat de overige chocolade eraf druipen.
  8. Bestrooi ze met cacaonibs en zet ze in de koelkast voor ongeveer 30 minuten of totdat ze hard geworden zijn.
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Borrelhapjes recepten, Dessert recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Biologische rozijnen
Rozijnen (Biologische) De Notenshop
Waardering:
93% of 100

Vanaf 4,50

Dadels zonder pit
Dadels zonder pit De Notenshop
Waardering:
92% of 100

Vanaf 2,75

Kokosolie Geurloos Biologische (500 ml)
Kokosolie Geurloos Biologische (500 ml) De Notenshop
Waardering:
94% of 100
Regular Price 4,95 Special Price 3,95
Cacaopoeder
Cacaopoeder De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 3,50

Biologische amandelpasta
Amandelpasta Biologische (250 gram) We're Nuts About
Waardering:
88% of 100
6,45