Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.4!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Chocolade crinkle cookies

0 review
Kun jij ook nooit kiezen tussen een krokant buiteneinde of een fudgy stuk uit het midden? Met deze koeken hoef je niet te kiezen!
Baktijd wordt geladen...
Chocolade crinkle cookies

Deze koeken zijn het beste van beide in de brownie wereld. Een krokant exterieur, intense chocoladesmaak en een enorme fudgy binnenkant. Te lekker om vanaf te blijven.

  • Porties: 12-15
  • Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden + 1 uur koelen + 10 minuten bakken.
  • Keukenbenodigdheden: Steelpan, bakplaats met bakpapier, oven, grote kom, spatel en koelkast.

Bereidingswijze

  1. In een steelpan, smelt je boter & chocolade tot een egale massa. Voeg de espresso poeder toe, zet apart en laat het kort afkoelen.
  2. Klop de basterdsuiker & vanille samen, voeg je chocolademengsel toe en mix tot een geheel. Voeg de eieren 1 voor 1 toe, voeg de volgende pas toe wanneer de eerste volledig is opgenomen. Mix nu nog voor 2 minuten op een hoge stand. Dit zal ervoor zorgen dat je een goede ‘crinkle’ of die heerlijk knapperige scheuren in je koekje krijgt!
  3. Zeef je cacao, bloem & zout en vouw dit rustig door je chocolade mengsel. Laat dit minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
  4. Verwarm je oven voor op 180 graden C.
  5. Pak 2 kleine kommen, 1 voor de poedersuiker en 1 voor de kristalsuiker. Haal je beslag uit de koelkast en vorm in ballen van ongeveer 1-1,5el grootte. Rol de ballen eerst door de kristalsuiker en daarna genereus door de poedersuiker.
  6. Plaats de deegballen op een met bakpapier bekleedde bakplaat, laat genoeg ruimte tussen de ballen omdat ze wat spreiden tijdens het bakken.
  7. Bak voor 10 minuten, tot de scheuren zichtbaar zijn maar de koekjes nog zacht zijn wanneer je ze aanraakt.
  8. Als het je lukt, laat ze minstens 10 minuten afkoelen voor je aanvalt. That’s it!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Koekjes recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Cacaopoeder, Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Himalaya zout fijn wit
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,50

Himalaya zout fijn wit
Himalaya zout fijn wit
500 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
1,50
 3,00/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
49,95
 2,00/kg
Vanille Extract (100 gram)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
22,95
Chocolade Druppels Puur 80%
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 5,95

Chocolade Druppels Puur 80%
Chocolade Druppels Puur 80%
500 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
5,95
 11,90/kg
2500 gram zak
Info
De voorraad wordt opgehaald
24,95
 9,98/kg
Cacaopoeder
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,50

Cacaopoeder
Cacaopoeder
350 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
4,50
 12,86/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
215,00
 8,60/kg
Tarwebloem (Patent)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,75

Tarwebloem (Patent)
Tarwebloem (Patent)
1000 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
1,99
 1,99/kg
1000 gram navul
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
Special Price 1,75 Regular Price 1,99
 1,75/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
39,95
 1,60/kg
Poedersuiker
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 2,25

Poedersuiker
Poedersuiker
500 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
2,25
 4,50/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
69,95
 2,80/kg