Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Choco haverrepen

4
(1)
Deze repen zijn perfect als tussendoortje of om mee te nemen!
15 min.
Choco haverrepen

Vandaag hebben we Choco haverrepen gemaakt. Heel eenvoudig en toch lekker! Probeer ze ook eens te maken, ze zijn echt heerlijk...

  • Aantal porties: 6
  • Bereidingstijd: 10 min. + 2 uur afkoelen
  • Keukenbenodigdheden: Pannetje, kom, bakpapier, bakplaat, mes

Bereidingswijze

  1. Zet een pan met een laagje water op het vuur. Zet hier een kom in en smelt hierin de pindakaas, honing, chocolade en kokosolie. Die is de au bain-marie methode.
  2. Zodra alles gesmolten is haal je de kom van het vuur en voeg je de havermout, kokosrasp, rozijnen, fijn gehakte walnoten en vanille toe. Meng dit goed, zodat er een gelijkmatig mengsel ontstaat.
  3. Bekleed de ovenschaal met bakpapier, dit zorgt ervoor dat de repen er straks makkelijker uit te halen zijn. Verdeel het mengsel in een ovenschaal. Plaats de schaal in de koelkast, totdat het mengsel hard is.
  4. Haal het grote choco-havermout blok uit de schaal en snijd in repen.

Bonus! De repen zijn ook heel goed in de vriezer te bewaren.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Snacks recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Havermout, Chocolade, Walnoten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie