Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Blue Layer Cake

5
(2)
Een heerlijk taartje van twee lagen met bijzondere blauwe kleuren die dit taartje bijzonder leuk maken om op tafel neer te zetten bij de koffie!
30 min.
Blue Layer Cake

How to?

  1. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine en meng met de gesmolten kokosolie. Druk dit op de bodem van het bakblik en zet in de koelkast.
  2. Laag 1: Meng 250 gram Skyr met de Blue Spirulina en de el Syrup Gold. Doe 2 geweekte gelatineblaadjes in een pannetje en meng met het kwarkmengsel. Giet over de bodem en zet in de koelkast om op te stijven.
  3. Laag 2: Meng de andere 250 gram Skyr met de Ocean Blend en de Lemon Pie poeder ( of 1 el Syrup Gold). Doe de 2 geweekte gelatineblaadjes in een pannetje en meng met het kwarkmengsel. Giet over de opgesteven eerste laag en zet terug in de koelkast.
  4. Serveer met wat verse bramen en een beetje kokosrasp.

Bewaar dit taartje in de koelkast.

Blue-layer-cake

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Dessert recepten, Bakrecepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie