Zoete aardappel - pompoen blondies

1 review
Deze blondies met zoete aardappel en pompoen zijn onweerstaanbaar lekker. Heerlijk kruidig door de toevoeging van pumpkin spice kruiden.
30 min. + 20 min. oventijd
Zoete aardappel - pompoen blondies

Blondies! Wij zijn er dol op! Dit keer gemaakt met een bijzondere basis namelijk: pompoen! Tamara maakte deze geweldige creatie en deelt vandaag het recept. Een smaaksensatie eerste klas, dat is zeker!

  • Bakvorm 20 cm x 20 cm
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Baktijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 120 graden Celcius en vet een vierkante bakvorm in. Bekleed vervolgens de vorm met bakpapier.
  2. Schil, snijdt en kook de zoete aardappel en pompoen tot het beetgaar is.
  3. Giet af en pureer de groenten.
  4. Meng de amandelpasta, kokosolie, palmsuiker, gepureerde groenten en vanille tot een gladde massa.
  5. Voeg amandelmeel, baking soda en zout toe.
  6. Breek de chocolade in stukjes en meng door het deegmengsel.
  7. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm.
  8. Zet voor 20 minuten in de oven.
  9. Laat volledig afkoelen en snijdt in vierkanten.
  10. Eet smakelijk!

Buiten de koelkast blijven deze blondies ongeveer 3 dagen goed. In de koelkast kun je ze ongeveer een week bewaren.

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Bakrecepten, Gebak recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie