Zachte citroen-mango cake
Een heerlijke glutenvrije cake! Door de citroen en mango is deze cake lekker fris.
15 min. + 30 min. oventijd
Deze cake met de smaak van citroen en mango is een super lekkere snack voor bij de koffie of thee. Daarnaast is hij perfect om mee te nemen naar je werk als tussendoortje!
- Aantal porties: 9 stuks
- Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: bakvorm (20x20), rasp, kom, spatel en garde
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 175 graden.
- Mix de eieren in een kom met een vork of garde.
- Doe de yoghurt, honing, citroensap en vanille bij de eieren en mix nogmaals.
- Voeg alle droge ingrediënten toe en 3/4e van de citroenrasp. Meng het met een spatel goed door.
- Voeg vervolgens de mango blokjes toe.
- Vet je bakvorm goed in, verdeel het beslag over de vorm en bak voor ongeveer 30 minuten.
- Maak ondertussen het glazuur door poedersuiker te mengen met citroensap en wat zoetstof of vanille extract.
Opmerkingen (2)
Het glazuur kan je zelf bepalen hoeveel je wilt maken. Dit is een optie voor het recept, het hoeft er niet perse bij. Als je het glazuur wel maakt dan kan je de rasp er nog boven op doen. Dan is je cake helemaal af.
Veel bakplezier!
Groetjes,
De Notenshop