artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Witte Parels

Geplaatst op 29 maart 2016 door Oh MY Pie | 0 reacties

Witte Parels

Ingrediënten:
• 100 gram amandel- of kokosmeel
• 100 gram Medjoul dadels (ontpit)
• 50 gram kokosrasp
• 50 gram witte chocolade rasp
• 1 eetlepel amandelmelk (of een ander soort melk)
• snufje zout

Aan de slag!
1. Meng het meel, de dadels, 25 gram kokosrasp, de melk en een snufje zout in een kom. Kneed het mengsel goed door elkaar met je handen. Het duurt even maar uiteindelijk zul je een stevig deeg krijgen.
2. Draai vervolgens balletjes van het deeg. Je kunt zelf bepalen hoe groot je de balletjes wilt maken.
3. Doe de overige kokosrasp en de witte chocolade rasp in een bakje. Rol hier de balletjes één voor één doorheen.
4. En klaar zijn jouw Witte Parels! Zet ze nog even in de koelkast voordat je ze serveert zodat ze wat steviger zullen worden van textuur.

TIP! Je kunt de Witte Parels ook gebruiken als ware toverballetjes op een taart ter decoratie! Op deze manier steel jij echt de show!


Over Oh MY Pie

Wie is dan die dame achter ‘Oh My Pie?’ Ik ben Marike een enthousiaste, creatieve en vrolijke meid van 28 lentes jong. In het dagelijkse leven werk ik in het VMBO. Naast het lesgeven is ben creatief met woorden, schilderen en met taarten. Door de diagnose coeliakie heb ik mijn leven drastisch aan moeten passen. Ik weet van mijn glutenvrije ‘last’ een feestje te maken in de keuken. Met passie en creativiteit maak ik van enkele pure ingrediënten prachtige creaties. Zowel hartig als zoet gaan er in als koek! Voor De Notenshop maak ik regelmatig recepten en schrijf ik informatieve blogs, dat is echt een feest om te doen! Deze deel ik dan ook graag met jullie, zodat ook jij aan de slag kan gaan in de keuken! Neem gerust een kijkje op mijn website: www.ohmypie.nl Of volg mij via Facebook: www.facebook.com/ohhmypie of Instagram: www.instagram.com/oh.my.pie

Deel dit artikel
Geef een reactie