Witte Parels

Ingrediënten:
• 100 gram amandel- of kokosmeel
• 100 gram Medjoul dadels (ontpit)
• 50 gram kokosrasp
• 50 gram witte chocolade rasp
• 1 eetlepel amandelmelk (of een ander soort melk)
• snufje zout

Aan de slag!
1. Meng het meel, de dadels, 25 gram kokosrasp, de melk en een snufje zout in een kom. Kneed het mengsel goed door elkaar met je handen. Het duurt even maar uiteindelijk zul je een stevig deeg krijgen.
2. Draai vervolgens balletjes van het deeg. Je kunt zelf bepalen hoe groot je de balletjes wilt maken.
3. Doe de overige kokosrasp en de witte chocolade rasp in een bakje. Rol hier de balletjes één voor één doorheen.
4. En klaar zijn jouw Witte Parels! Zet ze nog even in de koelkast voordat je ze serveert zodat ze wat steviger zullen worden van textuur.

TIP! Je kunt de Witte Parels ook gebruiken als ware toverballetjes op een taart ter decoratie! Op deze manier steel jij echt de show!