Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Pumpkin granola

4
(1)
Knapperige, glutenvrije pumpkin granola die smaakt naar de herfst! Makkelijk te maken, glutenvrij, lactose vrij en zelfs suikervrij te maken.
Pumpkin granola

Pompoen, pumpkin spices, pecannoten, cranberry's en kokos gecombineerd met havermout maakt een heerlijke granola. Vol met gezonde ingrediënten die heerlijk bij het herfst seizoen passen. Lekker over een bakje kwark met bijvoorbeeld gebakken appel, maar ook top als knapperige topping over een havermoutje of gewoon zo als koekje!

  • Aantal porties: 1 portie
  • Bereidingstijd: 45 min
  • Keukenbenodigdheden: Staafmixer, bakplaat, bakpapier, pan, kom, oven.

Bereidingswijze

  1. Begin met het maken van je pompoenpuree. Kook hiervoor de pompoen gaar en laat het vervolgens even afkoelen. Pureer vervolgens de pompoen glad.
  2. Verwarm dan de oven voor op 170 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Smelt de kokosolie en roer hier de pompoenpuree, pumpkin spice, zout en de ahornsiroop naar smaak door heen.
  4. Schep vervolgens de havermout, pecannoten en de pittenmix/pompoenpitten door het natte beslag. Roer dit goed door elkaar en verspreid vervolgens op de bakplaat uit. Zorg ervoor dat je het beslag mooi verdeeld over de bakplaat zodat de granola goed knapperig kan worden.
  5. Bak de granola vervolgens voor 20 minuten en schep dan even om. Bak vervolgens nog 10 a 15 minuten tot dat je de granola knapperig en bijna goudbruin is.
  6. Zodra de granola bijna klaar is bak je de kokosflakes nog 3 min mee. Laat de granola afkoelen en voeg de cranberry's toe.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten en getagged met Pecannoten, Cranberry's

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pecannoten ongebrand (bio)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 8,50

Pecannoten ongebrand (bio)
Pecannoten ongebrand (bio)