Pistache pancakes met witte chocolade druppels

1 review
Overheerlijke pancakes met pistache en witte chocolade! Ik kan je vertellen dat je hier niet genoeg van krijgt.
15 min.
Pistache pancakes met witte chocolade druppels

Een ochtend met voldoende tijd vraagt om pancakes. Ga deze fijne ochtend voor pancakes met pistache en witte chocolade. Ik kan je vertellen dat je hier niet genoeg van krijgt.

  • Aantal porties: Voor 3 personen
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • KeukenbenodigdhedenKom, mixer/garde, koekenpan, spatel

Aan de slag!

  1. Doe de pistachemeel, boekweitmeel, ei, bakpoeder, melk, agavesiroop en zout in een kom. 
  2. Mix deze ingrediënten tot een geheel.
  3. Voeg een handje witte chocolade druppels toe aan het mengsel en roer dit erdoorheen.
  4. Doe wat kokosolie in de koekenpan. 
  5. Schep het mengsel op een juslepel (dit is de precieze hoeveelheid voor een pancake) en doe dit in de koekenpan. Er zullen ongeveer 3 á 4 juslepels in de koekenpan kunnen. Dit is afhankelijk van de grootte van de koekenpan.
  6. Bak een zijde goed bruin voordat je de pancake op de andere kant gooien. Ze zullen namelijk breken als het niet goed gegaard is.
  7. Herhaal stap 5 en 6 totdat het mengsel op is.
  8. Verdeel de pancakes over drie bordjes. 
  9. Gebruik de pistachnoten en overige witte chocolade druppels als topping. Eventueel kun je wat chocolade druppels smelten en over de pancakes gieten.

Eet smakelijk!

Liever naturel American pancakes? Bekijk het basisrecept voor American pancakes.

Dit bericht is geplaatst in: Ontbijt recepten, Zoete recepten, Pannenkoeken recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie