Peanut butter cup oat melt

5 reviews
5 min. + 15 min. oventijd
Peanut butter cup oat melt

De titel alleen al is om bij weg te dromen! Deze Peanut butter cup oat melt is een feestje om van te genieten! Een taartje in een ovenschaaltje, maar net niet helemaal gebakken zodat het tussen deeg en taart in zit.

De chocolade en pindakaas maken het helemaal af! Binnen 15 minuten staat er een heel lekker taartje voor jouw neus. Een verwennerij voor tussendoor of misschien wel als toetje met een bolletje ijs?

  • Aantal personen: 1 á 2 personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Keukenbenodigdheden: Mixer, mixkom, ovenschaal en een lepel.

Peanut butter melt cup oat

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Mix het havermeel, het bakpoeder, de chiazaad/lijnzaad, de cacaopoeder, de melk en de honing goed door elkaar.
  • Optioneel kan hier ook het eiwitpoeder en het zout bij.
  • Giet de helft van de mix in een ovenvast schaaltje.
  • Voeg er nu een eetlepel pindakaas bovenop aan toe en dek af met de andere helft van de mix. Nu zit als het goed is dus de pindakaas binnenin.
  • Top af met de chocolade druppels.
  • Zet het schaaltje voor 12-15 minuten in de oven.
  • Smakelijk!
Dit bericht is geplaatst in: Bakrecepten, Gebak recepten, Taart recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie