Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Pasta salade met pompoen

0
(0)
Het fijne aan deze pasta salade is dat je hem zowel warm als koud kunt eten en hierdoor heel goed te mealpreppen is. Voeg als laatste de dressing en de pecannoten toe zodat de nootjes en de verse groente knapperig blijven.
20 min. + 25 min. oventijd
Pasta salade met pompoen

Het fijne aan deze pasta salade is dat je hem zowel warm als koud kunt eten en hierdoor heel goed te mealpreppen is. Voeg als laatste de dressing en de pecannoten toe zodat de nootjes en de verse groente knapperig blijven.

  • Aantal porties: 2 porties
  • Bereidingstijd: 45 min

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de pompoen indien nodig is in blokjes en meng deze met de olie, zout en paprika poeder.
  2. Verdeel ze vervolgens over de bakplaat en rooster de pompoen voor 25 minuten in de oven. Schep de blokjes halverwege de baktijd even om.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking.
  4. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen.
  5. Maak daarna de dressing door de limoen uit te knijpen en door de mosterd, olijfolie en ahornsiroop en eventueel de cayennepeper te roeren. Proef of je de dressing lekker vindt en voeg eventueel wat meer ahornsiroop of cayennepeper toe.
  6. Verbrokkel de fetta in kleine stukjes.
  7. Zodra de pompoen geroosterd is, de cashewnoten zijn afgekoeld zijn en de pasta gaar is kan je de salade gaan bouwen. Kies ervoor of je de pasta warm of koud wilt eten. Ga je de salade gelijk eten dan meng je alle ingredienten inclusief nootjes, dressing en feta door elkaar.
  8. Bewaar je de salade voor later? Laat dan alle ingredienten koud worden en voeg de dressing, nootjes en kaas pas op het laatste moment toe.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Salade recepten en getagged met pompoenpitten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie