Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Hoe maak je luxe bananenbrood met amandelmeel?

4.3
(24)
Het lekkerste bananenbrood maak je natuurlijk zelf! En met slechts enkele ingrediënten zit jij dit pareltje op tafel! Dat wil je toch!
5 min. + 50 min. oventijd
Hoe maak je luxe bananenbrood met amandelmeel?

Ik was bananenbrood een beetje beu. Het is zo populair geweest en geloof me: ik heb er zoveel gemaakt en gegeten.

Ik had weer een trosje rijpe bananen liggen en de herinneringen aan vers bananenbrood zorgden ervoor dat ik er toch weer eentje in de oven mikte.

Raad eens? Hij is echt heel lekker. Misschien wel mijn favoriete tot noch toe. Althans, als je de chocolade-pindakaas variant niet meerekent. Deze is een stukje gezonder en past net iets beter in je dagelijkse ritme 😉 

De basis is van amandelmeel en dat maakt de structuur weer net anders dan je gewend bent. I love it!

Maak hem maar gewoon.

  • Aantal porties: +/- 10 porties
  • Bereidingstijd: 5 min. voorbereiden + 50 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Oven, cakevorm, bakpapier, blender en een hakmes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de cakevorm met bakpapier.
  2. Doe alle ingrediënten (behalve de noten en chocolade) in een blender en blend tot een egaal beslag.
  3. Hak de noten en chocolade grof en roer door het beslag.
  4. Giet het beslag in je vorm en bak af in 40-50 minuten. Controleer af en toe met een satéprikker of hij al gaar is.

Luxe bananenbrood met amandelmeel en dadels

Dit bericht is geplaatst in Ontbijt recepten, Tussendoortjes recepten, Brood recepten en getagged met Amandelmeel, Chocolade, Dadels

Opmerkingen (10)

Plaats een reactie
+ Lees meer - Toon minder