Wegens drukte kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Koolhydraatarme bagels

5
(2)
Bagels zelf maken is lang niet zo ingewikkeld als je wellicht zou denken. Met dit prachtige receptje zet je binnen een handomdraai deze heerlijke rakkers op tafel
15 min. + 30 min. oventijd
Koolhydraatarme bagels

Bagels, wat heb ik deze broodjes gemist! Sinds kort heb ik een bagelbakvorm, en een lekker recept mocht natuurlijk niet ontbreken. Deze bagels zijn smeuïg, luchtig en hebben een elastische structuur van binnen. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij*. Gemaakt met verrassende ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Heerlijk voor bij het ontbijt of de lunch!

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de bagelvormpjes of de cakevorm in met wat kokosolie.
  2. Doe de notenpasta, eieren, yoghurt, psylliumvezels, bakpoeder en het zeezout in een mengkom.
  3. Spatel de ingrediënten goed door elkaar, gebruik eventueel een staafmixer als dit lastig gaat. 
  4. Rits de blaadjes tijm van de takjes en spatel deze als laatste door het beslag. 
  5. Vul de bagelvormpjes met het beslag en top deze af met de pittenmix. 
  6. Schuif de bagels de oven in voor een bruiningskuurtje van zo’n 30 minuten. Maak je er één groot brood van? Bak het brood dan 10 minuten langer af zodat deze goed gaar zal worden. 
  7. Laat de bagels of het brood afkoelen buiten de oven. Beleg de bagels naar wens.
  8. Serveer de bagels met een glimlach en geniet!

Je kan zelf kiezen welke notenpasta je gebruikt. Pindakaas, cashewnotenpasta, hazelnootpasta, amandelpasta of gemengde notenpasta. Het is allemaal goed!

Gebruik gerust kokosyoghurt, amandelyoghurt, lactosevrije kwark of wanneer je tegen lactose kunt Griekse yoghurt. 

Bewaartip! Bewaar de bagels in een papieren zak, dan blijven ze langer vers of vries ze in zodat je iedere dag van zo’n overheerlijk kunstwerkje kan genieten!

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Zeezout grof
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Zeezout grof
Zeezout grof
500 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
1,25
 2,50/kg
Biologische psylliumvezels
Bio
Psylliumvezels (bio)
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 10,95

Biologische psylliumvezels
Psylliumvezels (bio)
400 gram zak
Info
De voorraad wordt opgehaald
10,95
 27,38/kg
Zonnebloemolie (500 ml)
Bio
Your Organic Nature Zonnebloemolie 500 ml
Your Organic Nature
Waardering:
91% of 100
3,99
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
250 gram
Info
De voorraad wordt opgehaald
3,50
 14,00/kg
10000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
45,00
 4,50/kg
Zeezout fijn
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Fijn zeezout
Zeezout fijn
500 gram
Info
De voorraad wordt opgehaald
1,25
 2,50/kg
Ambachtelijke notenpasta

Vaste lage prijs

Gemengde notenpasta vers 500 gram
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
8,95
Pittenmix (bio)
Bio
Pittenmix (bio)
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 3,95

Pittenmix (bio)
Pittenmix (bio)
250 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
3,95
 15,80/kg