Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Hazelnoot chocolade pasta

4.7
(3)
Een keer genieten van een gezond maar zoet beleg op je boterham? Probeer dit recept dan eens!
10 min.
Hazelnoot chocolade pasta

Mom: Where did you hide the Nutella? Me: I'm nutelling you.”

Zin in iets lekkers op je boterham, pannenkoek of gewoon als dip? Maak zelf deze hazelnoot-chocoladepasta met een paar pure ingrediënten. Makkelijk om te bereiden en vol romige, nootachtige smaak.

Deze pasta is van nature glutenvrij en wordt gemaakt zonder melkproducten. Perfect voor wie bewust wil genieten. Lekker voor jong en oud, en ideaal als zelfgemaakte vervanger van standaard chocopasta’s.

  • Aantal porties: 1 pot
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Keukenbenodigdheden: keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Maal de hazelnoten in de keukenmachine fijn.
  2. Voeg hier de cacao aan toe en mix nog even kort.
  3. Voeg hier vervolgens de vanille extract, de ahornsiroop, kokosolie en de medjouldadels aan toe en mix er met de keukenmachine een korrelige massa van.
  4. Voeg nu al draaiende de kokosmelk toe, je zult merken dat het een heerlijk geurende pasta substantie wordt.
  5. Wil je wat meer chocoladesmaak, voeg dan wat cacao toe. Is je chocoladepasta juist iets te bitter? Voeg dan nog een extra dadel toe.
  6. Bewaar je hazelnoot chocolade pasta in een weckpotje in de koelkast. Heerlijk op een vers gebakken boterham een cracker, in lekkere baksels of ja… gewoon met een lepeltje uit het potje!

Geniet ervan!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten en getagged met Kokosmelk, Cacaopoeder, Ahornsiroop

Opmerkingen (2)

Plaats een reactie