Havermoutkoekjes met frambozen en chocolade

0 review
Een recept van gezellige, meer verantwoorde koekjes, voor bij een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk.
10 min. + 15 min. oventijd
Havermoutkoekjes met frambozen en chocolade

Niet alle ingrediënten in huis? Dat is juist het leuke misschien. Bij havermoutkoekjes kun je niet heel veel fout doen. Mix, match, voeg extraatjes toe of laat iets weg. Maar het geheel naar eigen smaak!

  • Aantal porties: 10 tot 12 koekjes (afhankelijk van hoe groot je ze maakt).
  • Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Oven, bakplaat, bakpapier, vork, mengkom en een spatel.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de banaan fijn.
  3. Mix hier de eieren, tahini en honing doorheen.
  4. Voeg hier de havermout, chiazaad, koekkruiden, gevriesdroogde frambozen en vanillepoeder aan toe.
  5. Roer/kneed dit goed door tot één geheel.
  6. Maak er kleine balletjes van.
  7. Leg deze balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en druk ze iets platter (dit worden je koekjes, maak ze naar gewenste grootte/dikte).
  8. Druk er nog enkele stukjes chocolade in.
  9. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven voor +/- 15 minuten.
  10. Laat de koekjes iets afkoelen.

Smakelijk!!

Dit bericht is geplaatst in: Bakrecepten, Koekjes recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Chiazaad
Chiazaad De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 3,25

Havermout
Havermout De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,75

Vanillepoeder in pot
Vanillepoeder De Notenshop
Waardering:
90% of 100

Vanaf 20,95

Chocolade Druppels Puur 80%
Chocolade Druppels Puur 80% De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,75

Koekkruiden
Koekkruiden (Biologische) 23 gram Organic Flavour Company
Waardering:
98% of 100
1,59
gevriesdroogde frambozen
Gevriesdroogde Framboos Heel De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 4,50