Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Havermoutkoekjes met frambozen en chocolade

0
(0)
Een recept van gezellige, meer verantwoorde koekjes, voor bij een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk.
10 min. + 15 min. oventijd
Havermoutkoekjes met frambozen en chocolade

Niet alle ingrediënten in huis? Dat is juist het leuke misschien. Bij havermoutkoekjes kun je niet heel veel fout doen. Mix, match, voeg extraatjes toe of laat iets weg. Maar het geheel naar eigen smaak!

  • Aantal porties: 10 tot 12 koekjes (afhankelijk van hoe groot je ze maakt).
  • Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Oven, bakplaat, bakpapier, vork, mengkom en een spatel.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de banaan fijn.
  3. Mix hier de eieren, tahini en honing doorheen.
  4. Voeg hier de havermout, chiazaad, koekkruiden, gevriesdroogde frambozen en vanillepoeder aan toe.
  5. Roer/kneed dit goed door tot één geheel.
  6. Maak er kleine balletjes van.
  7. Leg deze balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en druk ze iets platter (dit worden je koekjes, maak ze naar gewenste grootte/dikte).
  8. Druk er nog enkele stukjes chocolade in.
  9. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven voor +/- 15 minuten.
  10. Laat de koekjes iets afkoelen.

Smakelijk!!

Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Koekjes recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Havermout, Chocolade, Chiazaad

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie