Hartig olijven brood

0 review
Succes verzekerd met dit heerlijke hartige olijven brood! Je zet dit pareltje in ongeveer een uur op tafel. Daarnaast is dit pracht exemplaar ook nog eens glutenvrij!
Baktijd wordt geladen...
Hartig olijven brood

Hartig glutenvrij borrelbrood gevuld met onder andere groene olijven, zongedroogde tomaten kaas en cashewnoten. Ga jij er ook gelijk mee aan de slag?

  • Aantal porties: 1 stuk
  • Bereidingstijd: 10 minuten + 35 minuten
  • Keukenbenodigdheden: springvorm, bakpapier, bakblik, mengkom, mixer

Bereidingswijze

  1. Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier of vet deze heel goed in.
  2. Roer de eieren, melk en olijfolie goed door elkaar tot een egaal beslag.
  3. Meng dit met het zelfrijzend bakmeel totdat je een mooi glad beslag hebt.
  4. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en schep deze met de hele olijven, cashewnoten, geraspte kaas, gedroogde rozemarijn en zout en peper door het beslag.
  5. Verdeel het beslag over de springvorm en strijk glad.
  6. Bak het brood in 35 á 40 minuten bruin.

Lekker met wat olijfolie of gezouten roomboter.

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Brood recepten, Glutenvrije recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Cashewnoten Ongezouten
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 6,50

Ongezouten cashewnoten
Cashewnoten Ongezouten
450 gram pot
Info
Op voorraad
6,50
 14,44/kg
1000 gram BV
Info
Niet op voorraad
Geef een seintje
Special Price 12,50 Regular Price 13,95
 12,50/kg
6000 gram emmer
Info
Op voorraad
77,50
 12,92/kg
Zelfrijzend Bakmeel
De Notenshop
Waardering:
92% of 100

Vanaf 1,50

Niet op voorraad
Zelfrijzend Bakmeel
Zelfrijzend Bakmeel
1000 gram BV
Info
Niet op voorraad
Geef een seintje
1,50
 1,50/kg
25000 gram baal
Info
Niet op voorraad
Geef een seintje
32,95
 1,32/kg
Olijfolie MILD (500 ml)
Bio
Olijfolie MILD (500 ml)
Your Organic Nature
Waardering:
98% of 100
4,89
Niet op voorraad