Happy seeds breakfastcake
Een rijkelijk gevulde verrassing waarmee je de dag goed kunt beginnen. De Happy Seeds Breakfastcake is gemaakt met zorgvuldig gekozen ingrediënten en past uitstekend bij een evenwichtig ontbijt.
Sinds ik de Happy Seeds Mix van De Notenshop heb ontdekt, gebruik ik hem graag in mijn keuken! De combinatie van zoete en hartige smaken met een lekkere bite maakt het een veelzijdige toevoeging aan salades, yoghurt of baksels.
10 min. + 25 min. oventijd

Wist je dat onze Happy Seeds mix met zorg is samengesteld? Deze favoriet bestaat uit zonnebloempitten, pompoenpitten, bosbessen, goji bessen, walnoten, amandelen en pecannoten. Deze mix bevat van nature vezels en een combinatie van koolhydraten, eiwitten en onverzadigde vetten.
Dit pareltje heb je in een handomdraai klaar! Of je nu ervaren bent in de keuken of niet, met een paar eenvoudige stappen en een korte tijd in de oven staat deze lekkernij snel op tafel.
Treuzel niet, ga er maar snel mee aan de slag!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius hetelucht.
- Doe de ingredienten (behalve de Happy Seeds mix) in een blender of keukenmachine en mix dit door elkaar zodat er een fluwelen mengsel ontstaat. Proef of het mengsel op smaak is. De zoetekouw kan nog wat extra zoetmiddel toevoegen. Smaak is namelijk heel persoonlijk!
- Roer hier vervolgens de Happy Seeds mix doorheen en giet het beslagje in de springvorm.
- Top het taartje af met een extra eetlepel Happy Seeds mix of noten naar wens.
- Schuif de kleurrijke bolide voor zo’n 25 tot 30 minuten in de oven. Wat zal het heerlijk ruiken in huis!
- Wanneer jouw Pareltje klaar is, klop hem dan voorzichtig uit de bakvorm. Eetsmakelijk!
TIP! Je kan deze lekkernijen gerust enkele dagen afgesloten in een bakje bewaren in de koelkast.
Liever een basis cake om helemaal zelf naar smaak te maken? Bekijk ons basisrecept voor cake.
Opmerkingen (0)