Blondies met chocolade en pecannoten
Blondies met chocolade en pecannoten zijn een heerlijke traktatie, boordevol smaak en gemaakt met aandacht voor bewuste ingrediënten.
10 min. + 30 min. oventijd

Op zoek naar een lekker moment voor jezelf? Deze blondies met chocolade en pecannoten zijn een echte aanrader! De combinatie van chocolade en pecannoten doet het altijd goed, en de smaak van de chocolade druppels GOLD is verrassend lekker.
- Aantal porties: ongeveer 8 a 10 stukjes
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. Oventijd
- Keukenbenodigdheden: rechthoekige bakvorm (30x20cm), mengkom, bakpapier of olie om in te vetten, oven en een vork of blender
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Prak de banaan met een vork of mix het in een blender.
- Meng de banaan met de appelmoes en vanille extract.
- Voeg vervolgens de kokosbloemsuiker, havermeel, bakpoeder en eiwitpoeder er doorheen.
- Roer de chocolade druppels en de gehakte pecannoten door het beslag heen en giet het beslag in een ingevette rechthoekige bakvorm. Of bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Verdeel nog een paar chocolade druppels over de bovenkant.
- Bak de blondies in 30 minuten gaar op 175 graden.


Opmerkingen (0)