Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Blondies met chocolade en pecannoten

3.5
(2)
Blondies met chocolade en pecannoten zijn een heerlijke traktatie, boordevol smaak en gemaakt met aandacht voor bewuste ingrediënten.
10 min. + 30 min. oventijd
Blondies met chocolade en pecannoten

Op zoek naar een lekker moment voor jezelf? Deze blondies met chocolade en pecannoten zijn een echte aanrader! De combinatie van chocolade en pecannoten doet het altijd goed, en de smaak van de chocolade druppels GOLD is verrassend lekker.

  • Aantal porties: ongeveer 8 a 10 stukjes
  • Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. Oventijd
  • Keukenbenodigdheden: rechthoekige bakvorm (30x20cm), mengkom, bakpapier of olie om in te vetten, oven en een vork of blender

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Prak de banaan met een vork of mix het in een blender.
  3. Meng de banaan met de appelmoes en vanille extract.⁠
  4. Voeg vervolgens de kokosbloemsuiker, havermeel, bakpoeder en eiwitpoeder er doorheen.
  5. Roer de chocolade druppels en de gehakte pecannoten door het beslag heen en giet het beslag in een ingevette rechthoekige bakvorm. Of bekleed de bakvorm met bakpapier.
  6. ⁠Verdeel nog een paar chocolade druppels over de bovenkant.
  7. Bak de blondies in 30 minuten gaar op 175 graden.⁠
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Dessert recepten en getagged met Chocolade, Pecannoten, Vanille extract

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Kokosbloesemsuiker (bio)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 6,95

Kokosbloesemsuiker (bio)
Kokosbloesemsuiker (bio)
Vanille extract 100 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
21,95
Pecannoten stukjes ongebrand
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 7,95

Pecannoten stukjes ongebrand
Pecannoten stukjes ongebrand
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Havermeel volkoren (bio)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,95

Havermeel volkoren (bio)
Havermeel volkoren (bio)
Callebaut Chocolade druppels gold
Callebaut
Waardering:
98% of 100

Vanaf 12,75

Chocolade druppels gold Callabaut
Callebaut Chocolade druppels gold
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Wei eiwit poeder (bio)
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 22,95

wei eiwitpoeder
Wei eiwit poeder (bio)