Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

Opruim-Zondag: Chocolade pinda's 1000 gram voor maar €4,95! Klik hier!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: Producten met mega kortingen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Dubai chocolade baked oats

0
(0)
Laat je verleiden door deze baked oats met een twist, geïnspireerd op de viral Dubai chocolade trend. Met de zijdezachte pistache kadayif pasta van de Notenshop geef je dit voedzame gerecht een onweerstaanbare, nootachtige smaakbom. Simpel te maken, boordevol goedheid.
5 min. + 20 min. oventijd
Dubai chocolade baked oats

Wil jij het lekkerste ontbijt ooit? Dan heb je hem gevonden habibi!

De Dubai chocolade trend is niet onopgemerkt gebleven. Met de pistache kadayif pasta van de Notenshop maak jij de dubai chocoladereep gemakkelijk zelf. Maar je kunt er ook dit heerlijke en voedzame baked oats recept van @femsfoodiefinds maken. De pistachepasta is daarin een heerlijke smaakmaker! 💚

Aantal personen: voor 1 persoon

Bereidingstijd: 5 min. + 20 min. in de oven

Keukenbenodigdheden: ovenbestendig schaaltje, een kom en een garde

Hoe maak je dit?


1. Verwarm de oven voor op 185 graden, boven- en onderwarmte.
2. Meng alle ingrediënten behalve de pistache pasta en nootjes met elkaar en doe dit in een ingevet ovenbestendig schaaltje.
3. Doe een lepeltje van de pistachepasta in het midden van het beslag en verdeel er wat beslag overheen.
4. Verdeel er nog een paar gehakte pistachenoten overheen.
5. Bak voor ca. 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Tussendoortjes recepten en getagged met Cacaopoeder, Chocolade, Pistachenoten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pistachenoten gepeld ongebrand
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 13,50

Pistachenoten gepeld ongebrand
Pistachenoten gepeld ongebrand
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Cacaopoeder
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 6,95

Cacaopoeder
Cacaopoeder
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Zeezout fijn
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Niet op voorraad
Fijn zeezout
Zeezout fijn
Choc block pistache/kadayif 100 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
4,49
Pistache kadayif pasta 300 gram
De Notenshop
Waardering:
98% of 100
8,95
Kadayif geroosterd
De Notenshop
Waardering:
100% of 100

Vanaf 3,25

Kadayif geroosterd
Kadayif geroosterd