Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Chocolate chip proteïne pancakes

0
(0)
Pancakes zijn het perfecte ontbijt! Makkelijk om te maken, gevuld met stukjes chocolade, rijk aan proteïne en ook nog eens glutenvrij!
10 min. + 10 min. baktijd
Chocolate chip proteïne pancakes

Het liefst ontbijt ik elke dag met pancakes en daarom sta ik regelmatig in de keuken om een nieuwe variant te bedenken. Want elke dag met hetzelfde ontbijten is ook saai. Deze chocolate chip proteïne pancakes zijn mijn nieuwe favoriet.

Makkelijk om te maken, lekker fancy door de chocolade en ideaal om in te vriezen en te preppen voor een drukke week!

  • Aantal porties: voor 2 personen
  • Bereidingstijd: 10 min. voorbereidingstijd en 10 min. baktijd
  • Keukenbenodigdheden: mengkom, koekenpan en een lepel

Bereidingswijze

  1. Hak de chocolade fijn.
  2. Roer de melk, de kwark en het ei door elkaar tot een egaal geheel.
  3. Schep hier vervolgens de havermeel, proteïne poeder, bakpoeder, ahornsiroop, vanille en de chocolade doorheen tot je geen klontjes meer hebt. Als je een zoetekauw bent, of je proteïne poeder ongezoet is, voeg dan wat extra zoetmiddel toe.
  4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur tot het goed heet is. Smelt een klontje kokosolie/ghee/boter in de pan en schep vervolgens een lepel beslag in de pan. Zodra deze aan de bovenkant bijna helemaal gestold is en er bubbeltjes ontstaan, kan je hem voorzichtig omdraaien. Bak je pancake dan nog een minuut tot hij goudbruin is. Ga zo door tot het beslag op is.
  5. Serveer de pancakes met vers fruit, kwark, wat extra chocolade en eventueel wat siroop of pindakaas!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten en getagged met Ahornsiroop, Chocolade, Bakpoeder

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Kokosolie geurloos
-30%
Kokosolie geurloos (bio) 500 ml
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
Special Price 2,77 Regular Price 3,95
Vanillepoeder
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 19,95

Vanillepoeder
Vanillepoeder
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Ahornsiroop (bio) 1000 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
18,95