Choco hazelnoot chiapudding met blauwe bessen
Choco-hazelnoot chiapudding met cacao, frisse blauwe bessen en crunchy hazelnoten: romig, voedzaam, onweerstaanbaar en perfect voor elk moment.
10 min.

Lekker zoet en toch voedzaam: deze choco-hazelnoot-chiapudding is perfect als guilty-pleasure-tussendoortje of als gezond dessert. Laat hem ’s nachts in de koelkast opstijven, zodat de chiazaadjes lekker opzwellen en de smaken goed intrekken. De romige kwark met cacaopoeder zorgt voor een volle chocoladesmaak, terwijl de knapperige hazelnoten en frisse blauwe bessen net dat beetje extra textuur en een fruitige tegenhanger bieden.
- Aantal personen: voor 1 persoon
- Bereidingstijd: 10 min. + nachtje in de koelkast
- Keukenbenodigdheden: kom en snijplank
Bereidingswijze
- Doe de kwark, melk, vanille, agavesiroop en een snufje zout bij elkaar in een kommetje en meng goed door.
- Voeg dan de cacao en chiazaad toe en mix heel goed met elkaar.
- Zet een nachtje in de koelkast.
- Maak de volgende dag af met de hazelnoten en blauwe bessen!
Opmerkingen (0)