Choco crunch bars

1 review
Deze crunchy chocolade reep moet je een keer geprobeerd hebben. Met slechts 5 ingrediënten zet je deze rakkers al op tafel.
Choco crunch bars

Op zoek naar een simpel en snel recept? Bomvol smaak en vol met heerlijke ingrediënten. Voor dit recept heb je maar 5 ingrediënten nodig! Deze koolhydraatbeperkte choco crunch bars zijn heerlijk als tussendoortje. In dit recept is er gekozen voor grof gehakte notenmix. Echter kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen pinda’s erin te doen. De choco crunch bars hebben wat weg van snickers! Ben jij benieuwd naar het recept? Hieronder lees je hoe ook jij hem kan maken.

Bereiding

  1. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
  2. Smelt de pindakaas, chocorocks, sweet & gold en kokos olie in een steelpannetje. Als het gesmolten is, zet je het vuur uit.
  3. Voeg vervolgens de grof gehakte notenmix eraan toe. Roer dit goed door met een spatel.
  4. Schep het beslag in de bakvorm. Verdeel het beslag gelijkmatig uit met de spatel.
  5. Laat het buiten de koelkast afkoelen tot kamertemperatuur. Daarna zet je de bakvorm in de koelkast.
  6. Zodra de choco crunch bar volledig is afgekoeld, ga je hem in ongeveer 25 stukken snijden.
  7. Bewaar de choco crunch bars in de koelkast of vries ze in om ze langer te kunnen bewaren.
Dit bericht is geplaatst in: Tussendoortjes recepten, Snacks recepten, Zoete recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie