Wegens Black Friday kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Bagels

5
(2)
Zelf bagels maken is makkelijker dan je denkt. Met dit recept voor bagels maak je met maar 4 ingrediënten je eigen bagels.
30 min. + 20 min. oventijd
Bagels

Zelf bagels maken is makkelijker dan je denkt. Met dit recept voor bagels maak je met maar 4 ingrediënten je eigen bagels. Deze bagels zijn afgemaakt met de ‘everything but the bagel’ topping, wat een mix is van sesamzaad, maanzaad, knoflook, zout en ui. Deze topping maakt deze bagels helemaal af, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten apart toe te voegen. Net zoals jij het zelf lekker vindt. Deze bagels zijn bijvoorbeeld perfect om te maken voor bij een lunch of brunch. Lekker om te eten met jouw favoriete beleg. 

  • Aantal porties: 4 stuks
  • Bereidingstijd: 30 min. + 20 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, bakplaat, bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden
1. Meng in een kom het volkorenmeel met het bakpoeder en het zout.
2. Voeg hier vervolgens de plantaardige kwark aan toe en meng dit tot een deeg.
3. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en vorm hier balletjes van. Gebruik je vinger om er een gat in te maken en een bagel vorm te creëren. De bagels mogen best wat groot en plat zijn, deze rijzen namelijk nog in de oven.
4. Bestrijk de bagels met de plantaardige melk en bestrooi met de topping.
5. Zet de bagels in de oven voor circa 20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Bagels
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie