Appelcakejes
Deze appelcakejes bevatten echte gedroogde stukjes appel en zijn gemaakt met voedzame ingrediënten zoals volkorenmeel, waardoor ze een gezondere keuze zijn dan traditionele cakejes. Ze bevatten minder toegevoegde suikers en bieden een bron van vezels en natuurlijke zoetheid.
10 min. + 25 min. oventijd

Deze appelcakejes zijn een zoete traktatie gemaakt met voedzame ingrediënten zoals appel en volkorenmeel, waardoor ze een gezondere keuze zijn dan traditionele appelcakejes. Ze bevatten minder toegevoegde suikers en zijn een leuke manier om van iets lekkers te genieten zonder schuldgevoel.
Macro’s per 1/6 146 kcal, 13,1 gram khd, 9 gram vet, 10,1 gram eiwit
Let’s Do This!
How To?
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de bakvorm in.
- Meng het havermeel, amandelmeel, bakpoeder, speculaaskruiden en de sweet kaneel door elkaar.
- Voeg de eieren en de Skyr toe en roer goed door elkaar.
- Als laatste spatel je voorzichtig de in kleine stukjes gesneden gedroogde appeltjes door het beslag.
- Giet in de vormpjes
- Zet de muffins +/- 23 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat ze goed afkoelen op een rek en bewaar ze in een afgesloten bakje.
Liever naturel cupcakes bakken en zelf de smaak en toppings bedenken? Bekijk het basisrecept voor cupcakes.
Opmerkingen (0)