Cacaopoeder (Biologische)
Cacaopoeder biologische. Rijk aan antioxidanten, mineralen en enzymen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cacaopoeder biologische
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon welke in de Dominicaans Republiek aan de cacaoboom. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen waardoor er een cacaomassa ontstaat. Deze massa wordt vervolgens geperst waardoor er poeder en boter ontstaat. Het cacaopoeder is in veel verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar. Dit wordt bepaald door de zuurgraad en de kwaliteit van de boon en op welke temperatuur deze geroosterd wordt. Cacaoboter wordt voornamelijk gebruikt om witte chocolade mee te maken.
Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 800 gram.
Over onze cacaopoeder
Onze cacaobonen worden voor gebruik kort verhit. Dit wordt gedaan vanwege mogelijke micro-organismen en bacteriën. Na het verhitten worden de bonen vermalen tot poeder. Ondanks de verhitting, wordt dit proces als rauw aanschouwd.
Cacaopoeder gezond
Er zitten ontzettend veel antioxidanten in cacaopoeder welke helpen vrije radicalen te bestrijden en het verouderingsproces tegen kunnen gaan. Hiernaast zit cacaopoeder boordevol mineralen en aminozuren welke ervoor zorgen dat je een 'gelukkig' gevoel krijgt van chocolade.
Cacaopoeder recepten
Cacaopoeder wordt vooral gebruik bij het bakken van cake, taarten en gebak. Daarnaast kun je het toevoegen aan muesli en granola of verwerken in smoothies of fruitshakes.
cacao bonen* (10/12 gealkaliseerd).
*=biologisch.
-
Goed productGoede cacao en handig verpakt met sluiting in de zak.
-
Mega potEn toch is tie zo leeg… veel te lekker
-
Goede cacaopoeder voor een fijne prijsBetaalbare bio cacao, heel fijn! Ik gebruik het voor chocolademelk of in koekjes en cake.
-
vast bestanddeel van mijn eigen muesligeen muesli zonder cacao, altijd een vast onderdeel ervan
-
Pure cacaopoeder als bron van ijzerEen theelepel cacaopoeder in mijn havermout of teff zorgt dat ik meer ijzer binnenkrijg waar ik nu behoefte aan heb. Natuurlijk ook altijd ideaal om warme chocolademelk mee te maken!