Witte chocolade pistache bars
Zin in deze witte chocolade pistache bars? Ze zijn perfect als tussendoortje of als luxe traktatie bij de koffie!
10 min. + 1 uur wachttijd

Een heerlijke, no-bake snack vol smaak en textuur. De luchtige spelt honingpops zorgen voor een lekkere crunch, terwijl de romige witte chocolade perfect samengaat met de rijke smaak van de pistache. Als finishing touch; een frisse topping van zachte gedroogde abrikozenstukjes.
Tip; snijdt de repen in kleine blokjes, zo kan je er nog langer van genieten.
- Aantal personen: voor 4 personen
- Bereidingstijd: 10 minuten + 1 uur in koelkast
- Keukenbenodigdheden: kom, pollepel, pannetje, siliconen bakvorm repen of een brownie bakblik
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Roer de pistache pasta goed door de chocolade.
- Meng nu de honingpops door de chocolade.
- Verdeel in de bakvorm, klop even met de vorm op het aanrecht zodat de chocolade goed verdeeld is in de vorm.
- Als laatste top je de repen af met de abrikozen stukjes ( ik heb ze nog iets kleiner gesneden )
- Zet in ieder geval 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Opmerkingen (0)