Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Vegan Amandelkoekjes

2.5
(2)
Genieten van de geur van verse koekjes met dit recept
15 min. + 30 min. oventijd
Vegan Amandelkoekjes

Deze vegan amandelkoekjes moet je een keer geprobeerd hebben! Naast dat de koekjes vegan zijn, zijn ze ook gluten- en lactosevrij. Deze koekjes zijn dus voor ieder wat wils! Probeer snel zelf eens deze heerlijke koekjes die je binnen een handomdraai op tafel zet.

  • Aantal porties: 12
  • Bereidingstijd: 15 minuten + 30 minuten baktijd
  • Keukenbenodigdheden: spatel, mengkom, bakplaat, bakpapier

Bereidingswijze

  1. Weeg alle ingrediënten af en voeg deze bij elkaar.
  2. Zorg dat het samenkomt tot een deeg. Hiervoor kun je gebruik maken van een spatel of je handen. Kneed het deeg tot dit samen komt. Is het nog wat droog, dan kun je een theelepel plantaardige melk toevoegen. Je hoeft het deeg niet veel te kneden. Enkel het samen laten komen zodat het niet uit elkaar valt.  
  3. Beleg een bakplaat met bakpapier en vorm van het deeg balletjes. Uit dit beslag haal je ongeveer tien tot twaalf koekjes.
  4. Balletjes kun je met je hand vormen of gebruik maken van een ijsschep. Zo krijg je even grote koeken.
  5. Plaats de vegan amandelkoekjes op de bakplaat. Druk de balletjes licht aan en spreid deze van elkaar. Zo hebben ze de ruimte om eventueel wat uit te zetten tijdens het bakken.
  6. Bak de koekjes op 170 graden voor ongeveer 30 tot 40 minuten. Goud bruin zijn de koekjes gaar.
  7. Haal de koekjes uit de oven en laat deze volledig afkoelen. Enjoy!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Bakrecepten, Koekjes recepten en getagged met Amandelmeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie