Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Salted caramel brownies

5
(1)
Deze brownies moet je een keer geprobeerd hebben! Heerlijke zachte fudgy chocolade brownies met knapperige nootjes.
10 min. + 15 min. oventijd
Salted caramel brownies

Waan je thuis in de geur van verse brownies alsof je je in een bakkerij bevindt! Met dit recept maak je volledig vegan en glutenvrije brownies, waar wacht je nog op? Bakken maar!

  • Aantal porties: 12
  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Keukenbenodigdheden: bakvorm, bakpapier, mengkom, spatel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180℃. 
  2. Doe de dadels, kokosolie, cacaopoeder en het water in een keukenmachine en mix het tot een glad beslag. 
  3. Voeg de fijngehakte pure chocolade, het zout en de pecannoten toe. Roer alles goed door elkaar met een lepel of spatel. 
  4. Doe het beslag in een met bakpapier bekleedde bakvorm. Zet de bakvorm in de oven en bak de brownie voor 10-12 minuten in de oven.
  5. Als de brownie krokant is aan de buitenkant, haal dan de bakvorm uit de oven. Laat de brownie eerst een paar minuten afkoelen voordat je 'm gaat snijden.
  6. Snijd de brownie in 9-12 stukken. Serveer het met wat kokosyoghurt en vers fruit. Een perfecte snack of heerlijk als dessert! 

Vervangingstip

Je kunt de pecannoten vervangen voor walnoten, amandelen of hazelnoten. Net wat jij lekker vindt! Bewaar de brownies voor 5 dagen in een luchtdichte trommel op kamer temperatuur of vries ze in voor 1-2 maanden.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Dessert recepten en getagged met Cacaopoeder, Chocolade, Hazelnoten

Opmerkingen (0)