20% korting op gebrande noten! Alleen 25 & 26 juli   |  OP = OP

Elke 2e pot Verse pindakaas bio met -50% korting! Klik hier!

Mascarpone lemoncurd pancakes

0
(0)
Ga met een frisse kijk aan de slag met deze pancakes. Voor wanneer je zin hebt in pancakes die snel op tafel staan.
30 min.
Mascarpone lemoncurd pancakes

Deze pannenkoeken bevatten een fris zuurtje door de lemoncurd, waar de mascarpone daar een rijke smaak aan toevoegt.  Perfect voor de warmere dagen.

  • Aantal porties: 10 pannenkoekjes
  • Bereidingstijd: 30 min.
  • Keukenbenodigdheden: Kom, garde, koekenpan, spatel

Bereidingswijze

  1. Prak de bananen in een kom met een vork.
  2. Voeg de eieren toe en klop luchtig met een garde.
  3. Voeg de mascarpone en lemoncurd toe en klop nogmaals.
  4. Voeg de havermeel, bakpoeder en chiazaad en meng tot een wat dikker beslag.
  5. Verhit wat kokosolie in een koekenpan.
  6. Bak de pannenkoekjes op laag tot gemiddeld vuur aan beide kanten mooi goudbruin, ongeveer 2 eetlepels per pannenkoek.
Mascarpone lemoncurd pancakes
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten en getagged met Chiazaad, Havermeel, Bakpoeder

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Chiazaad
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,95

Chiazaad
Chiazaad
Bio Kokosolie 2000 ml
Bio
Kokosolie geurloos (bio) 2000 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
14,95
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Chat with us