Marsepein

0
(0)
Zelf marsepein maken klinkt misschien intimiderend, maar het vereist erg weinig werk en smaakt zoveel beter dan uit de supermarkt!
15 min. + 12 uur wachttijd
Marsepein

Marsepein uit de supermarkt is vaak gemaakt van veel suiker, wat ten nadele doet van de verse smaak van amandelen. Probeer het daarom eens zelf en proef het verschil!

  • Aantal: 1 portie
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Keukenbenodigdheden: krachtige keukenmachine
Marsepein

1. Voeg de amandelen en suiker toe aan een keukenmachine en puls dit tot een bal deeg vormt. Wil je fijnere amandelen? Pulseer dan eerst de amandelen in stukjes voordat je de suiker toevoegt

Marsepein

2. Wanneer alles goed gemengd is voeg je langzaam het water toe, dit zorgt ervoor dat het een bal kan vormen.

Marsepein

3. Stort je marsepein uit en bedek het in plastic folie. Laat het minimaal 24 uur op kamertemperatuur liggen zo dat het tijd heeft om licht uit te harden. Na 24 uur is je marsepein klaar voor gebruik!

Marsepein
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Amandelen

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelen wit ongebrand
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 7,25

Amandelen wit ongebrand
Amandelen wit ongebrand
test
Poedersuiker
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 2,45

Poedersuiker
Poedersuiker
test
Citroenrasp
De Notenshop
Waardering:
93% of 100

Vanaf 2,95

Citroenrasp
Citroenrasp
test