Kokosmakron

1 review
De kokosmakroon is een alom geliefd koekje. Eet jij het koekblik alleen leeg, of nodig je visite uit om er samen van te genieten?
Baktijd wordt geladen...
Kokosmakron

De kokosmakron is een koekje dat al decennia lang wordt gegeten en nooit gaat vervelen. De koekjes zijn binnen een handomdraai gemaakt en natuurlijk ontzettend lekker. Deze zelfgemaakte kokosmakronen zijn om je vingers bij op te eten! Het is oppassen geblazen, anders eet je je er zo misselijk aan.

  • Aantal porties: 12
  • Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: bakplaat, bakpapier, mengkom en spatel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng in een grote kom de geraspte kokosnoot, amandelmeel, kokosroom, agave, kokosolie en vanille-extract. Roer om te combineren tot het volledig is opgenomen.
  3. Gebruik een kleine koekjeslepel, schep het makaronmengsel en laat het op de bakplaat vallen, zodat een afgeronde bovenkant en een platte rand ontstaat. Herhaal met al het deeg.
  4. Bak de bitterkoekjes 18-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bitterkoekjes licht goud- bruin zijn.
  5. Zet opzij om af te koelen.
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Koekjes recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Amandelmeel, Vanille extract, Kokos
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,50

Amandelmeel
Amandelmeel
350 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
4,50
 12,86/kg
1000 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 8,99 Regular Price 9,95
 8,99/kg
12500 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
115,00
 9,20/kg
Vanille Extract (100 gram)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
22,95