Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

Opruim-Zondag: Chocolade pinda's 1000 gram voor maar €4,95! Klik hier!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Knapperige muesli met chocolade en amandelen

1
(1)
Deze muesli is gemaakt van havermout en cranberry's, pure chocolade en eventueel amandelen. Een heerlijke traktatie bij het ontbijt!
10 min. + 25 min. oventijd
Knapperige muesli met chocolade en amandelen

Muesli's en granola's kun je gemakkelijk zelf maken. Heel veel meer dan de oven aanzetten, alle ingrediënten door elkaar spatelen en bakken is het niet. Het moeilijkste is nog wachten totdat het afgekoeld is en je muesli lekker knapperig is!

  • Aantal porties: 1 pot
  • Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
  • Benodigdheden: bakplaat met bakpapier, mesje, mengkom en een pannetje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Smelt de kokosolie en de ahornsiroop in een pannetje.
  3. Hak de amandelen grof en schep door de havermout, kaneel, vanille en het snufje zout.
  4. Meng hier vervolgens de gesmolten kokosolie en ahornsiroop doorheen.
  5. Verdeel dit over de bakplaat en bak voor 15 minuten in de oven. Schep vervolgens om en bak dan nog voor 10 minuten of totdat de havermout krokant is.
  6. Zodra de krokante muesli is afgekoeld schep je de havermout, cranberry's en eventueel de chocolade kaneel amandelen erdoorheen.
  7. Bewaar in een goed afgesloten pot.

Eet smakelijk!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Bakrecepten en getagged met Havermout, Ahornsiroop, Chocolade

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Amandelen wit ongebrand (bio)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 8,50

Amandelen wit ongebrand (bio)
Amandelen wit ongebrand (bio)
Amandelen wit ongebrand
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 6,18

Amandelen wit ongebrand
Amandelen wit ongebrand
Cranberry's heel
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,28

Cranberry's heel
Cranberry's heel
Kokosolie geurloos (bio) 500 ml
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
Special Price 3,75 Regular Price 3,95
Terrasana Glutenvrije havermout (bio) 450 gram
Terrasana
Waardering:
94% of 100
Special Price 3,70 Regular Price 3,89
Ahornsiroop Biologische 250 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
Special Price 4,74 Regular Price 4,99