Dadel repen
Op zoek naar een lekker tussendoortje? Maak dan eens deze dadelrepen. Lekker crunchy door de spelt en de noten on top. Een heerlijk laagje pure chocolade maakt het helemaal af.
5 min. + 1 uur wachttijd

Je maakt ze zonder oven en ze zijn zo klaar. Genieten toch? Gepofte spelt bevat van nature eiwitten en vezels – een lekkere toevoeging aan je tussendoortje!
- Aantal personen: 15
- Bereidingstijd: 5 min + 1 uur in de vriezer
- Keukenbenodigdheden: vierkant brownie bakvorm, keukenmachine, bakpapier
Bereidingswijze
- Meng de gepofte spelt en de dadels in de keukenmachine tot een kleverige massa.
- Druk het mengsel in een met bakpapier beklede bakblik. Duw goed aan met de bolle kant van een lepel.
- Smelt de chocolade au-bain Marie samen met de kokosolie.
- Verdeel de chocolade over het dadel mengsel en strooi de klein gemalen noten en eventueel wat kokosrasp over de chocolade.
- Zet 1 uur in de vriezer.
- Snijd in vierkante blokjes.
Bewaar de dadel repen in de koelkast.

Opmerkingen (0)