Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Crunchy caramel repen

0
(0)
Met dit recept maak je een heerlijk tussendoortje voor in de broodtrommel. Lekker simpel en om je vingers bij af te likken.
10 min.
Crunchy caramel repen

Ken je dat, je hebt chocolade gesmolten voor een gerecht en je hebt nog veel chocolade over? Zonde om weg te gooien natuurlijk! Daarop is dit recept bedacht. Zodat je nooit wat hoeft weg te gooien en nog heerlijk kunt genieten van de ‘left overs’. Zorg ervoor dat je de volkoren crackers van DeNotenshop in huis hebt en je kunt heerlijk variëren. Voor dit recept is gekozen om de karamel blokjes en gevriesdroogde aardbeien toe te voegen. Maar je kunt hier zo creatief mogelijk in zijn, heb je spekjes? Doe dan spekjes erin. Heb je liever meer noten erdoor, hak dan wat noten fijn. Kortom, voor iedereen wat wils!

  • Aantal porties: 8
  • Bereidingstijd: 10 min. + 30-60 min.
  • Keukenbenodigdheden: Weegschaal, huishoudfolie, cakevorm (silicon) en spatel

Bereidingswijze

  1. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Smelt de chocolade samen met de kokosolie in de magnetron of volgens de au-bain-marie methode.
  2. Verkruimel de rijstwafels en voeg dit toe aan het bakje met de chocolade. Voeg hier ook de karamel blokjes en gevriesdroogde aardbeien aan toe. Roer dit goed door en schep daarna met een spatel in de cakevorm.
  3. Druk met de spatel goed aan en zet vervolgens voor 30 a 60 minuten in de koelkast. 
  4. Gebruik een scherp mes om zo’n 8 bars te snijden. Bewaren in een afgesloten trommel in of buiten de koelkast.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Karamel, Kokosolie, Rijstwafels

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade druppels puur 54%