Het recept van
Lindyslekkernijen
Ingrediënten
Voor 20 personen
- 250 gram (pure) chocolade
- 150 gram karamel chocolade
- 75 gram pretzel
- 75 gram marshmallows
- 50 gram pistache nootjes
- 70 gram kerstschuimpjes
- 75 gram choco crunch balletjes
- 75 gram speculaas koekjes (in stukjes)
- Gevulde kerststerren
Benodigdheden
- Mengkom
- Weegschaal
- Au bain-marie schaaltje
- Brownie bakvorm
- Bakpapier
Christmas rocky road
0
(0)
Het recept van
Lindyslekkernijen
Maak eenvoudig deze heerlijke kerstbrownie met pure en karamelchocolade. Smelt, roer, giet, versier met kerststerren voor een perfecte treat!
Ingrediënten
Voor 20 personen
- 250 gram (pure) chocolade
- 150 gram karamel chocolade
- 75 gram pretzel
- 75 gram marshmallows
- 50 gram pistache nootjes
- 70 gram kerstschuimpjes
- 75 gram choco crunch balletjes
- 75 gram speculaas koekjes (in stukjes)
- Gevulde kerststerren
Benodigdheden
- Mengkom
- Weegschaal
- Au bain-marie schaaltje
- Brownie bakvorm
- Bakpapier

Deze rockyroad is ideaal om uit te delen tijdens de feestdagen. Als bijvoorbeeld eetbaar kerstkaartje. Je doet er inprincipe van alles in wat je lekker vind als het maar met kerst te maken heeft.
- Aantal porties: voor 20-24 stukjes
- Bereidingstijd: 15 min. + 2 uur uitharden
- Keukenbenodigdheden: mengkom, weegschaal, au bain-marie schaaltje, brownie bakvorm en bakpapier
Bereidingswijze
- Smelt beide chocolade apart au bain-marie.
- Roer alle overige ingrediënten door elkaar. (op de kerststerren na)
- Roer hier vervolgens de gesmolten (pure) chocolade doorheen.
- Vervolgens schep je hier de karamel chocolade door. Bewaar een beetje voor de bovenlaag.
- Stort het mengsel nu in de brownie bakvorm.
- Verdeel er nog een beetje van de karamelchocolade overheen.
- Druk nu de kerststerren er voorzichtig in.
- Eventueel kun je het met huishoudfolie nog wat extra aandrukken.
- Laat een half uur staan en zet het daarna in de koelkast om hard te worden voor ongeveer 1,5 uur.
- Snijd in blokjes en klaar!


Dit bericht is geplaatst in Recepten, Borrelhapjes recepten, Dessert recepten en getagged met Pistachenoten, Chocolade druppels puur, Chocolade druppels melk
Geef dit recept een beoordeling
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
Deel dit recept
Gebruikte ingrediënten

Pistachenoten gepeld ongebrand

Callebaut Chocolade druppels melk

Callebaut Chocolade druppels puur 54%

Koekjes strooisel speculaas

Kerststerren gemengd

Speculaasjes (gebroken)











Opmerkingen (0)