20% korting op gebrande noten! Alleen 25 & 26 juli   |  OP = OP

Elke 2e pot Verse pindakaas bio met -50% korting! Klik hier!

Amaretto cake

0
(0)
Deze amaretto cake is heerlijk luchtig met een vleugje ameretto. Om je vingers bij af te likken!
10 min. + 60 min. oventijd
Amaretto cake

Breng een vleugje Italiaanse smaak naar je desserttafel met deze heerlijke amaretto cake, verrijkt met knapperige biscotti stukjes. Dit recept maakt gebruik van een handige kant-en-klare cakemix van De Notenshop, waardoor het eenvoudig en snel te bereiden is.

  • Aantal porties: 12 porties
  • Bereidingstijd: 10 min. voorbereiden + 60 min. bakken
  • Keukenbenodigdheden: oven, cakevorm, kommetje, mixer en een spatel.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C en vet een cakevorm in.
  2. Meng in een grote kom de cakemix, amaretto likeur, melk, gesmolten boter, eieren, vanille-extract en zout.
  3. Klop tot een glad en homogeen beslag en roer voorzichtig de biscotti stukjes door het beslag, zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn.
  4. Giet het beslag in de voorbereide cakevorm en strijk de bovenkant glad met een spatel.
  5. Bak de cake gedurende 60 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen voordat je hem op een rooster stort om volledig af te koelen.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Bakrecepten en getagged met Vanille extract, Zout

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Vanille extract 100 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
21,95
Luxe natte cakemix
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 2,95

cake mix
Luxe natte cakemix
Zeezout fijn
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Fijn zeezout
Zeezout fijn