Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Vegan cheesecake bites

4.5
(2)
Cheesecakes zijn behoorlijk machtige taarten, na een puntje zitten we echt wel vol. Van deze Vegan cheesecake bites kun je echter prima van blijven snoepen!
20 min. + 1 uur opstijftijd
Vegan cheesecake bites

Aan de slag!

  1. Laat de cashewnoten minstens twee uur weken in water.
  2. Eerst ga je de bodem voor deze no-bake cheesecake maken. Voeg de dadels, noten en kokosolie in een foodprocessor en maal dit tot het een bal gaat vormen. 
  3. Spreid het “deeg” voor de bodem uit over een vierkante schaal of muffinvormpjes. Druk het plat tot al het “deeg” op is.
  4. Nu ga je de middelste laag maken. Doe de cashewnoten, melk, kokosolie en ahornsiroop in de foodprocessor en mix dit minstens 5 minuten tot een romige massa.
  5. Knijp een citroen uit boven de romige massa en voeg tevens wat citroenrasp toe. 
  6. Mix het geheel opnieuw in de foodprocessor.
  7. Verdeel de citroen massa over de bodem in de schaal of vormpjes.
  8. Vervolgens ga je de bovenste laag maken. Doe de cashewnoten, melk, kokosolie, ahornsiroop en fruit in de foodprocessor en mix dit minstens 5 minuten tot een romige massa.
  9. Verdeel de fruit massa over de citroen laag in de schaal of vormpjes.
  10. Je kunt eventueel nog een stukje fruit in de bovenkant drukken, maar dit is niet persé nodig.
  11. Zet de cheesecake bites minstens 1 uur in de koelkast zodat deze kan harden.
  12. Haal de cheekecake bites uit de koelkast. Snijd eventueel nog in vierkantjes of haal ze uit de vormpjes. 

De cheescake bites zijn voor een langere tijd (3 maanden) te bewaren in de vriezer! Ideaal als snelle snack of toetje na een maaltijd.

Dit bericht is geplaatst in Taart recepten, Zoete recepten, Veganistische recepten en getagged met Citroen, Ahornsiroop, Dadels

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie