Vanaf ā‚¬35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Stamppot Chinese kool

2.9
(7)
45 min
Stamppot Chinese kool
  • Aantal portie: 6
  • Bereidingstijd: 30 min.
  • Keukenbenodigsheden: Dunschiller, pan, knoflookpers, wokpan, vork, pureestamper

Bereidingswijze

  1. Snij de aardappels met schil en al in grove stukken en kook ze vervolgens in water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Snij de ui in halve ringen en pers of snij de knoflook fijn. Verhit de olie in een wokpan. Bak hierin de ui en knoflook totdat ze mooi bruin karamel van kleur zijn. Snij de paprika in stukjes en bak deze ook even mee.
  3. Schep de Chinese kool, de rozijnen en kerriepoeder erdoorheen en roerbak nog 5 minuten.
  4. Zodra je met een vork door de schil van de aardappel kunt prikken, is deze gaar.
  5. Giet het water af en schenk 200 ml. kokosmelk bij de aardappelen.
  6. Stamp het geheel fijn tot puree, schep het koolmengsel erbij en meng dit met de aardappelpuree.

De stamppot is klaar om geserveerd te worden. Strooi wat kokosrasp er overheen en smullen maar!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Hoofdgerecht recepten, Zoek op ingrediƫnt en getagged met Kokosmelk

Opmerkingen (4)

Plaats een reactie
+ Lees meer - Toon minder