Peanutbutter banana tartelettes

1 review
Ontbijt met peanutbutter banana tartelettes gevuld met kokosyoghurt, vers fruit en granola. Een bananenbrood ontbijtje op een hele nieuwe manier!
Peanutbutter banana tartelettes

Ontbijt met peanutbutter banana tartelettes gevuld met kokosyoghurt, vers fruit en granola. Een bananenbrood ontbijtje op een hele nieuwe manier!

Glutenvrije ontbijttaartjes met de smaak van banaan en pindakaas.

Ontbijt lekker met peanutbutter banana tartelettes die je vult met kokosyoghurt, vers fruit en granola. Een bananenbrood ontbijtje op een hele andere manier dan je gewend bent! Ontbijten met een taartje en met de smaak van bananenbrood en pindakaas.

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180 graden en vet de tartelettes vormpjes een beetje in.
  • Pureer de banaan, maal heel kort de granola iets fijner en voeg dan de overige ingrediënten voor de tartelettes toe.
  • Meng alles goed door elkaar tot een plakkerig deeg.
  • Schep het deeg in de vormpjes en verdeel met een silicone spatel, of natte lepel, het beslag over het vormpje en de randjes.
  • Bak de bodems in 20 minuten gaar.
  • Haal de tartelettes uit de oven en ook meteen uit het vormpje, laat volledig afkoelen voordat je ze vult met jouw favoriete vulling

Tip! De tartelettes worden niet heel hard en hebben de structuur van bananenbrood. Vul ze op het moment van eten en bewaar de afgekoelde tartelettes, voor het vullen, in een goed afsluitbare trommel.

Bananabread-tartelettes

Dit bericht is geplaatst in Ontbijt recepten, Taart recepten, Glutenvrije recepten en getagged met Amandelmeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie