Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Mango macadamia ontbijttaartje

0
(0)
Een klein ontbijttaartje die lekker zoet smaakt. Mango en macadamia nootjes zijn echt een heerlijke combi aan smaken. Combineer dit dan ook nog met wat chocolade en je hebt een perfecte match! Het leuke aan dit taartje is dat je al deze smaken gewoon al kan proeven bij het ontbijt.
10 min. + 15 min. oventijd
Mango macadamia ontbijttaartje

Het taartje is niet moeilijk om te maken en zo klaar. Het langste duurt nog het opstijven van het taartje in de koelkast. Maar na het wachten heb je ook echt iets lekkers. Niet alleen lekker bij het ontbijt maar smaakt ook zeker goed als toetje of gewoon bij de koffie en thee. Ga jij hem maken?

  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. baktijd + 3 uur in de koelkast.
  • Keukenbenodigdheden: Springvorm van 12 cm, mes, lepel, schaal en bakpapier.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een springvorm van 12 cm in met bakpapier of vet deze goed in.
  2. Ontpit de dadel en snijd de macadamia nootjes in stukjes.
  3. Meng alle ingrediënten voor de bodem door elkaar tot een plakkerig deeg.
  4. Druk deze aan in de springvorm, dit gaat het beste met een natte lepel.
  5. Bak de bodem voor 12 á 15 minuten in de oven en laat afkoelen.
  6. Pureer de mango en roer deze door de kokosyoghurt en de eventuele honing.
  7. Bereid de gelatine volgens de verpakking en roer deze door de vulling.
  8. Schenk de vulling op de bodem en zet je taartje voor minimaal 3 uur in de koelkast.

Serveer met jouw favoriete toppings en geniet ervan!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Chocolade

Opmerkingen (2)

Plaats een reactie